Hamzah Jamad

Blogger. Programmer. Technologist.

Mood raya la pulak! ^_^

Anak Dolah makan lepat
Makan lepat sambil melompat
Nak hantar kad raya dah tak sempat
Pakai MMS pun kira ok what?

                        hoho.. Da xlama lagi dah nak raya dah, suma orang sibuk dengan persiapan masing2, aku? kompom r sibuk gak, nie skang nie sambil2 tukar langsir nie sambil berblogging.. neh, korang ada?.. haha.. pa2 pun, aku x tau mo update apa lagi, buat short jak r ea?.. Aku mo ucapkan selamat hari raya and maaf zahir batin suma ^_^ semoga hari raya korang pada tahun nie di berkati.. salam..






Nota kakihaha.. memang malas nak taip panjang2 la, lebih suka komen blog2 orang.. hehe