Hamzah Jamad

Blogger. Programmer. Technologist.

Short Update (yg xbrapa short pun..)


          Hari nie cuaca agak baik, kelihatan langit malam yang indah di hiasi bintang.. Malam nie, aku membuka tingkap supaya aku dapat meneliti keindahan ciptaanNya.. sangat-sangat.... zzzz.. ops, sory.. k la, entry kali nie xda kaitan dengan langit, bintang atau apa pun.. em? bkaitan dengan entry lepas? salah jugak.. untuk entry kali nih, aku mw berikan sebesar-besar penghargaan aku kepada orang2 yang tertentu.. Korang sda berjaya membuat aku rsa... (aku xmw la letak yang aku terharu.. haha.. xcool la.. :P) .. em? apa..?..(biar jak la tuh jadi rahsia aku.. hehe)..

       
         Pertama sekali, aku nak berterimah kasih dekat Saveq sebab sudi wat entry pasal aku dekat blog dia, honestly, aku memang betul, betul, betul, betul, betul, betul, (nah da x betul dah..hoho), betul-betul xsangka pulak ada orang yang akan tulis pasal blog aku yang x seberapa nih...seriously, banyak lagi kurang pasal dalam blog aku nih... klik kat pic bawah nie untuk terjah blog dia k?.. thanx.. ^_^


dia nie memang best la, haha.. rajin gila update blog..xmacam aku.. hehe :P

     
        Secondly, aku nak berterimah kasih kepada Amalina Nashihin, sorang yang sangat2 comel orangnya... tapi comel2 g2 fuhh, korang jangan.. semangat dia memang kuat giler r.. huhu..to Miss Amalina  ko pnya penulisan wat kan aku rasa aku ni bermakna la plak.. thankyuu so much owh..huhu.. jgn ptus asa k?.. hoho.. Korang ble tgk penulisan dia yang sangat bermakna tuh kat pic bawah nie..huhu

seriously, ak xsangka pulak ko akan suka jugak lagu tu ^_^..hehe




        Tidak lupa jugak kepada kawan-kawan yang bagi pujian n sanggup bagi komen dekat blog aku yang xseberapa nih.. korang la yang paling best!.. thankx yuu so much!!


Thanx so much To Miss Diary Of Mine
trimas bebanyak to Miss  echaRierie
Thank yuu so much to Miss Tiefazatie
   Banyak lagi sebenarnya aku nak tag nih, tapi untuk menghormati hak milik yang terpelihara (coz segala pujian n kritikan tuh bukan dekat blog nih kn sumanya dekat blog saveq, so, x brani nak snap2 dekat blog orang len..hoho.. kena respek!..huhu ) pa2 pun korang ble jenguk2 komen dorang kat sini [klik] thanx bro n sis...

  sory, sebab actualy aku skang ni pinjam broadband kakak jak.. haha.. jadi masa untuk update n blogwalking amatlah terbatas.. sory gak kepada kawan2 yang aku xsempat tag dalam entry nih.. bla da masa ti aku akn cuba tag k?.. chow..