Hamzah Jamad

Blogger. Programmer. Technologist.

..tag dari cIK eEzaH, bAlasAn dR aKU..

..yehhhh~~~ kena tag lagi.. tapi.. ? apakah?.. selepas d maklumkan oleh cik noreezah yg dy tag aku, aku dengan excited nya segera membuka blog beliau, dan cuba melihat apakah yang telah dia tag kan aku..
punya la bnyak soalan.. aduyai.......... emm!.. xpa demi membalas penghargaan yang dia berikan sebab tag aku kat entri dy maka aku pun membalas..

nah!! seniour ku yang tersayang!! aku balas suda ni!!
sila baca ya, cik eezah..

tugasan beliau..
  1. cuba cek history anda.apa yang major.(jujur eh!)
    1. fesbuk.
    2. .porn.(bad manners!!)
    3. berita harian online.
    4. semua di atas.
    5. saya ada jawapan sendiri: kosong, sebab baru jak delete sebelum nie..hehe
     
  2. mengapa anda berblogging
    1. saya mahu menggedik.
    2. saya mahu buang masa
    3. saya mahu berusaha untuk masa hadapan (wak lu??!!)
    4. saya :saya.saya..(gagap..xtw mw jawab pa.. :P)
     
  3. apakah warna kegemaran anda dan berikan sebabnya
    1. warna kuning nenas.
    2. warna hitam legam.
    3. warni.
    4. warna :ungu...sebab aku suka la.. hehehe :P
     
  4. laptop anda jenama apa?
    1. stabilo.
    2. avira
    3. coco crunch
    4. viva..apa? salah ka??
     
  5. apa aktiviti anda semasa berada di dalam kelas/kuliah?
    1. excuse me?! mestilah tidur!
    2. belajar lah weyh..(jangan tipu)
    3. em.saya tidak berada di tempat kejadian.
    4. mengajar, saya sorang cegu..what?.. k la, aku tipu..sory
     
  6. check call list.and start to count incoming call siapa paling banyak.
    1. my parents lah.
    2. brad pitt?
    3. salah number.
    4. :999?
     
      open your.cet.ber-BI la pula saya.em.ok.buka folder my pictures,dan sila publish gambar pertama dari folder kedua.jujur adalah amalan yang mulia.
      mcm nie ka?.. aku xphm tugasan yang ini so aku uplod jak la pic dr my picture folder kedua..n yang aku dapat pic abang aku n kazen ku..
     
  7. siapa saya? I maksudnya.siapa cik eezah.
    1. .perempuan yang sangat baik hati.
    2. .perdana menteri malaysia yang ke 9
    3. perempuan yang sangat baik hati.what? saya buat salahkah?
    4. :entah.. sepa tue?..:P
     
  8. .lagu yang anda suka dengar.nyatakan sebabnya.
    1. .negaraku.
    2. .upin ipin theme song.
    3. .lagu hari raya.
    4. 'bapaku pulang dari kota' la best!
     
  9. font apa yang anda paling suka guna.nyatakan sebabnya.
    1. fonteng kelas.
    2. .font gajah @ elephant
    3. .new strait times.please read it as times new roman.
    4. _________________________________________
     
  10. apa yang akan anda reply apabila ada orang text anda " hye.boleh berkenalan?ngah wat ape tu?"
    1. .reply dengan cara baik seperti " hye.saya gay @ lesbian.boleh tolong berambus?"
    2. membazir kredit dengan cara " ini sapa?"
    3. delete dan buat2 tidak berdosa.
    4. RQ1 teda kdt
     
  11. apakah pendapat anda tentang tag ini?
    1. menarik! tag ini sangat2 membuang masa saya.
    2. taginiamatbosan.please jangan pilih jawapan ini.nanti saya merajuk.sorry..hehe
    3. .saya mahu menyebarkan kannya.
    4. ___________________________________________
maka siap la.. aduyai..