Hamzah Jamad

Blogger. Programmer. Technologist.

..jOm bErmaIn nGaN sEarCh eNjiN gOogLE!!..

google
..uNtuK eNtrI kAli nIe aKu bAgi tIps pAsAl sEarch eNjiN gOogLe plaK..seBeLum kIta mAin-mAin nGan maKhluk nIe,pa kAta kOraNg kEnaL-kEnaL duLu nGan dy..hEhE..
.kLik gOoGLe.
...oK.. pa tRik yAng kIta bLe wAt nGan mAkhlUk nie?.. heHE.. kalau KoraNg meMang fAmiLiar nGan bEndA nie, pa Kata kaLau kIta cUstoMizE kaN sKet sEarCh eNjin nI jAdi mAcam kaT baWah nie?(yaNg nie mEmAng seSuai r tUk kOraNg yAng mInat nGn eLemeN-eLEmen gOthic ni)

..ok la, stOp taIp bAnyak, kIta trUs nGan tRik kIta niE.. oK, gIni stEp dY..
  1. korang buka home tuk google tue
  2. korang taip google gothic
  3. korang klik i'm feeling lucky
  4. bang!! btukar!!

hEhe.. kOraNg iNgat tuE jak ka??.. hehe ada bAnyak lAgi kOraNG bLeh Test.. nI sEnarai diA.. kOraNg wat JAk mAcaM Step YAng sda Aku Ajar tAdi..huHU
  • google 133t
  • google loco
  • ewmew fudd
  • xx~klingon
  • xx~piglatin
  • google bsd
  • google linux
  • google easter egg

..k La, sTaKAt nIe, tUe jAk la pOst Aku dLu.. wAha.. HaRAp kOraNg aKan eNjoY nGan beNda sImpLe nIe..